APA:
کپیآل طیب، الهام، رومیانی، لاله، و قائنی، منصوره. (1395). تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی، 3(2)، 45-59. SID. https://sid.ir/paper/250769/fa
Vancouver:
کپیآل طیب الهام، رومیانی لاله، قائنی منصوره. تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1395؛3(2):45-59. Available from: https://sid.ir/paper/250769/fa
IEEE:
کپیالهام آل طیب، لاله رومیانی، و منصوره قائنی، “تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 3، no. 2، pp. 45–59، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250769/fa