APA:
کپیپیل مال، مریم، علی زاده دوغیکلایی، ابراهیم، و یوسف الهی، مصطفی. (1397). تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس دارچین بر زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 71(3 )، 294-305. SID. https://sid.ir/paper/162106/fa
Vancouver:
کپیپیل مال مریم، علی زاده دوغیکلایی ابراهیم، یوسف الهی مصطفی. تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس دارچین بر زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1397؛71(3 ):294-305. Available from: https://sid.ir/paper/162106/fa
IEEE:
کپیمریم پیل مال، ابراهیم علی زاده دوغیکلایی، و مصطفی یوسف الهی، “تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس دارچین بر زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 71، no. 3 ، pp. 294–305، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162106/fa