APA:
کپیغلام زاده، مرضیه، حسینی، ابراهیم، اسکندری، سهیل، و حسینی، هدایت. (1392). تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) تیمار شده با عصاره سیاه دانه (.Nigella sativa L) در طول دوره نگهداری در یخچال. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 22(1 (مسلسل 82))، 71-84. SID. https://sid.ir/paper/484031/fa
Vancouver:
کپیغلام زاده مرضیه، حسینی ابراهیم، اسکندری سهیل، حسینی هدایت. تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) تیمار شده با عصاره سیاه دانه (.Nigella sativa L) در طول دوره نگهداری در یخچال. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1392؛22(1 (مسلسل 82)):71-84. Available from: https://sid.ir/paper/484031/fa
IEEE:
کپیمرضیه غلام زاده، ابراهیم حسینی، سهیل اسکندری، و هدایت حسینی، “تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) تیمار شده با عصاره سیاه دانه (.Nigella sativa L) در طول دوره نگهداری در یخچال،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 22، no. 1 (مسلسل 82)، pp. 71–84، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/484031/fa