مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,594
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

885
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلیفرم، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، کپک و مخمر پنیرهای سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال 1394

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 39

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بنی اسدی، بیژن، و اژدری، عطااله. (1396). بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلیفرم, اشرشیا کلی, استافیلوکوکوس اورئوس, کپک و مخمر پنیرهای سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال 1394. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(1)، 29-39. SID. https://sid.ir/paper/250782/fa

    Vancouver: کپی

    بنی اسدی بیژن، اژدری عطااله. بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلیفرم, اشرشیا کلی, استافیلوکوکوس اورئوس, کپک و مخمر پنیرهای سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال 1394. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(1):29-39. Available from: https://sid.ir/paper/250782/fa

    IEEE: کپی

    بیژن بنی اسدی، و عطااله اژدری، “بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلیفرم, اشرشیا کلی, استافیلوکوکوس اورئوس, کپک و مخمر پنیرهای سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال 1394،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 1، pp. 29–39، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250782/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button