APA:
کپیبنی اسدی، بیژن، و اژدری، عطااله. (1396). بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلیفرم, اشرشیا کلی, استافیلوکوکوس اورئوس, کپک و مخمر پنیرهای سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال 1394. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(1)، 29-39. SID. https://sid.ir/paper/250782/fa
Vancouver:
کپیبنی اسدی بیژن، اژدری عطااله. بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلیفرم, اشرشیا کلی, استافیلوکوکوس اورئوس, کپک و مخمر پنیرهای سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال 1394. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(1):29-39. Available from: https://sid.ir/paper/250782/fa
IEEE:
کپیبیژن بنی اسدی، و عطااله اژدری، “بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلیفرم, اشرشیا کلی, استافیلوکوکوس اورئوس, کپک و مخمر پنیرهای سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال 1394،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 1، pp. 29–39، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250782/fa