APA:
کپیبهنام، خلیل، محمدی ثانی، علی، و اسماعیل پور، مهرناز. (1396). تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(3)، 31-40. SID. https://sid.ir/paper/250802/fa
Vancouver:
کپیبهنام خلیل، محمدی ثانی علی، اسماعیل پور مهرناز. تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(3):31-40. Available from: https://sid.ir/paper/250802/fa
IEEE:
کپیخلیل بهنام، علی محمدی ثانی، و مهرناز اسماعیل پور، “تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 3، pp. 31–40، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250802/fa