مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

484
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

578
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تف جوشی مایکروویو و اثرات آن بر ساختار بلوری، ریزساختار و خواص مایکروویو دی الکتریک سرامیک Li2TiO3

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 59

چکیده

 در این پژوهش زینتر تف جوشی سرامیک Li2TiO3 به دو روش معمولی و مایکروویو انجام شد. بیشینه چگالی g/cm3 08/3 (58/90 درصد چگالی تئوری) به روش زینتر تف جوشی معمولی در دمای ˚ C1200 و با زمان نگه داری 3سه ساعت به دست آمد در حالی که بیشینه چگالی g/cm3 12/3 (76/91 درصد چگالی تئوری) به روش زینتر تف جوشی مایکروویو در دمای ˚ C1300 و بدون زمان نگه داری به-دست آمد. بررسی رفتار حرارتی به روش DTA-TG, بررسی فازی نمونه ها به روش XRD, و بررسی ریزساختاری نمونه ها به روش FE-SEM انجام گرفت. هم چنین خواص مایکروویو دی الکتریک نمونه های زینتر تف جوشی شده اندازه گیری شدند. نتایج XRD نشان می-دهد که پیک (002) که در 2θ =18. 46˚ ظاهر می شود, و مربوط به منظم شدن لایه های کاتیونی در ساختار و تشکیل ابر شبکه است, در زینتر تف جوشی مایکروویو از شدت بیشتری برخوردار است. مشاهدات ریزساختاری با SEM نشان می دهد که قطعات زینتر تف جوشی شده در کوره مایکروویو نسبت به نمونه مشابه در کوره معمولی ریزدانه تر هستند. بیشینه خواص مایکروویو دی الکتریک پس از زینتر تف جوشی در کوره معمولی در دمای ˚ C1200 حاصل شده و برابر با ε r= 20. 29 و Q×f = 26191 GHz به دست آمد و این در حالی است که بیشینه خواص مایکروویو دی الکتریک پس از زینتر تف جوشی در کوره مایکروویو در دمای ˚ C1300 و برابر با ε r= 20. 86 و Q×f = 25610 GHz به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غفاری، سمیه، عبادزاده، تورج، علیزاده، مسعود، و اسدیان، کیوان. (1398). بررسی تف جوشی مایکروویو و اثرات آن بر ساختار بلوری, ریزساختار و خواص مایکروویو دی الکتریک سرامیک Li2TiO3. مواد و فناوری های پیشرفته، 8(2 )، 53-59. SID. https://sid.ir/paper/252349/fa

    Vancouver: کپی

    غفاری سمیه، عبادزاده تورج، علیزاده مسعود، اسدیان کیوان. بررسی تف جوشی مایکروویو و اثرات آن بر ساختار بلوری, ریزساختار و خواص مایکروویو دی الکتریک سرامیک Li2TiO3. مواد و فناوری های پیشرفته[Internet]. 1398؛8(2 ):53-59. Available from: https://sid.ir/paper/252349/fa

    IEEE: کپی

    سمیه غفاری، تورج عبادزاده، مسعود علیزاده، و کیوان اسدیان، “بررسی تف جوشی مایکروویو و اثرات آن بر ساختار بلوری, ریزساختار و خواص مایکروویو دی الکتریک سرامیک Li2TiO3،” مواد و فناوری های پیشرفته، vol. 8، no. 2 ، pp. 53–59، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/252349/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button