مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,374
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

727
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مالتودکسترین و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست هم زده بدون چربی پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پاراکازیی زیرگونه پاراکازیی

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 50

چکیده

 امروزه ماست معروف ترین فرآورده لبنی تخمیری و پروبیوتیک در سطح جهان است که علت آن را به ویژگی های منحصر به فرد این محصول و ارزش سلامتی بخش آن نسبت می دهند. هدف از این تحقیق بررسی اثر افزودن مالتودکسترین و صمغ زانتان به صورت منفرد و مخلوط های دوتایی, بر ویژگی های کیفی ماست هم زده بدون چربی پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پاراکازیی زیرگونه پاراکازیی بود. شمارش باکتری های پروبیوتیک, ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه ها طی روزهای 1, 7, 14 و 21 نگهداری در دمای 4oC بررسی شد. ماست حاوی 2% مالتودکسترین و %0.01 صمغ زانتان بالاترین تعداد باکتری پروبیوتیک زنده, بهترین مزه, بافت, بو و پذیرش کلی, کمترین میزان آب اندازی و بالاترین ویسکوزیته را در پایان روز بیست و یکم نگهداری داشت. بالاترین امتیاز رنگ و ظاهر به نمونه شاهد متعلق بود. افزودن ترکیبات مورد استفاده موجب کاهش درصد آب اندازی و pH, افزایش تعداد باکتری های پروبیوتیک زنده, اسیدیته و بهبود ویژگی های حسی نمونه های ماست نسبت به نمونه شاهدگردید. در تمام نمونه ها (بجز شاهد) تا پایان روز بیست و یکم, تعداد باکتری های پروبیوتیک بیش از حد 106 cfu/ml بود که نشان دهنده تاثیر مثبت به کارگیری مالتودکسترین وصمغ زانتان در فرمولاسیون ماست پروبیوتیک بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، سیدرضا، پوراحمد، رضوان، و رجایی، پیمان. (1395). اثر مالتودکسترین و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و میکروبی ماست هم زده بدون چربی پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پاراکازیی زیرگونه پاراکازیی. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 2(1)، 39-50. SID. https://sid.ir/paper/254840/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی سیدرضا، پوراحمد رضوان، رجایی پیمان. اثر مالتودکسترین و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و میکروبی ماست هم زده بدون چربی پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پاراکازیی زیرگونه پاراکازیی. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1395؛2(1):39-50. Available from: https://sid.ir/paper/254840/fa

    IEEE: کپی

    سیدرضا حسینی، رضوان پوراحمد، و پیمان رجایی، “اثر مالتودکسترین و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و میکروبی ماست هم زده بدون چربی پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پاراکازیی زیرگونه پاراکازیی،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 2، no. 1، pp. 39–50، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254840/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button