APA:
کپیحسینی، سیدرضا، پوراحمد، رضوان، و رجایی، پیمان. (1395). اثر مالتودکسترین و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و میکروبی ماست هم زده بدون چربی پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پاراکازیی زیرگونه پاراکازیی. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 2(1)، 39-50. SID. https://sid.ir/paper/254840/fa
Vancouver:
کپیحسینی سیدرضا، پوراحمد رضوان، رجایی پیمان. اثر مالتودکسترین و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و میکروبی ماست هم زده بدون چربی پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پاراکازیی زیرگونه پاراکازیی. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1395؛2(1):39-50. Available from: https://sid.ir/paper/254840/fa
IEEE:
کپیسیدرضا حسینی، رضوان پوراحمد، و پیمان رجایی، “اثر مالتودکسترین و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و میکروبی ماست هم زده بدون چربی پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پاراکازیی زیرگونه پاراکازیی،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 2، no. 1، pp. 39–50، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254840/fa