APA:
کپیغلام نژاد، جلال. (1396). بررسی تاثیر عصاره های گیاهی علیه بیماری کپک خاکستری سیب با عامل Botrytis cinerea. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 3(1)، 53-66. SID. https://sid.ir/paper/254849/fa
Vancouver:
کپیغلام نژاد جلال. بررسی تاثیر عصاره های گیاهی علیه بیماری کپک خاکستری سیب با عامل Botrytis cinerea. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1396؛3(1):53-66. Available from: https://sid.ir/paper/254849/fa
IEEE:
کپیجلال غلام نژاد، “بررسی تاثیر عصاره های گیاهی علیه بیماری کپک خاکستری سیب با عامل Botrytis cinerea،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 3، no. 1، pp. 53–66، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254849/fa