2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی صمغ زانتان طی دوره نگهداری
ناطقی لیلا
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 1319
بررسی تاثیر درصد چربی و ترکیب پری بیوتیک بر میزان پروتئولیز، ACE-inhibitory و خاصیت آنتی اکسیدانی ماست پروبیوتیک
حبیبی نجفی محمدباقر | توکلی مریم | فاطمی زاده سعیده سادات
بازدید 1217
ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های کدکننده انتروتوکسین (SEB ،SEA و SEC) در استافیلوکوکوس اورئوس با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در پنیر محلی شهرستان کلات
فرهی شیما | یاورمنش مسعود
بازدید 544
اثر ضد تکثیری باکتری بومی پروبیوتیک کشته شده با حرارت در رده سلولی AGS
رسولی الناز | تفویضی فرزانه | تاج آبادی ابراهیمی مریم
بازدید 2813
بررسی تاثیر عصاره های گیاهی علیه بیماری کپک خاکستری سیب با عامل Botrytis cinerea
غلام نژاد جلال
بازدید 1388
اثرات عصاره پوست انار و اینولین بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی سس سویای سین بیوتیک
سیفی محمدزاده مهسا | هاشمی روان مهناز | شهاب لواسانی علیرضا
بازدید 17162