مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,078
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

623
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ترمیم فراموشی القا شده با اتانول توسط لاکتوباسیلوس برویس، پروبیوتیک بومی ایران، در رت های نر نژاد ویستار

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 11

چکیده

 در بسیاری از مطالعات مشخص شده است که اتانول در تمام مدل های آزمون حافظه ازجمله حافظه اجتنابی مهاری منجر به فراموشی می شود. پروبیوتیک ها مکمل های غذایی و دارویی تهیه شده از میکروارگانیسم های زنده می باشند که با بهبود تعادل میکروبی روده, اثرات مفیدی بر روی میزبان (انسان یا حیوان) اعمال می کنند. هدف این مطالعه بررسی تاثیر, لاکتوباسیلوس برویس, پروبیوتیک بومی جداشده از لبنیات سنتی ایران بر یادگیری احترازی غیرفعال موش صحرایی بود. در این تحقیق از 96 موش صحرایی نر نژاد ویستار با وزن تقریبی 200 تا gr 250 استفاده شد. برای القاء فراموشی از اتانول به صورت تزریق زیر جلدی قبل از آزمون استفاده شد و همچنین گاواژ موش ها, 0.1 ml بافر فسفات حاوی به تنهایی یا همراه با لاکتوباسیلوس برویس به مدت یک ماه صورت گرفت. آزمون رفتاری با استفاده از دستگاه یادگیری احترازی غیرفعال انجام شد. نتایج این تحقیق مشخص کرد که تزریق زیر جلدی قبل از آزمون اتانول منجر به فراموشی می شود. این فراموشی در گروه مصرف کننده پروبیوتیک بازگردانده می شود. یافته های این تحقیق نشانگر اثر افزایشی لاکتوباسیلوس برویس پروبیوتیک بومی جداشده از دوغ ترخینه, در یادگیری شرطی احترازی غیرفعال در موش صحرایی نر نژاد ویستار می باشد که تزریق زیر جلدی از اتانول را دریافت کردند. این امر نشان دهنده اثر بهبود دهنده پروبیوتیک های خوراکی بر حافظه و یادگیری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    پاکپور، بهاره، حدیدی، امیرحسین، نواییان، مجید، جعفری، پروانه، قبادنیا، بهرام، و محمدی، بتول. (1394). ترمیم فراموشی القا شده با اتانول توسط لاکتوباسیلوس برویس, پروبیوتیک بومی ایران, در رت های نر نژاد ویستار. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 1(1)، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/254855/fa

    Vancouver: کپی

    پاکپور بهاره، حدیدی امیرحسین، نواییان مجید، جعفری پروانه، قبادنیا بهرام، محمدی بتول. ترمیم فراموشی القا شده با اتانول توسط لاکتوباسیلوس برویس, پروبیوتیک بومی ایران, در رت های نر نژاد ویستار. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1394؛1(1):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/254855/fa

    IEEE: کپی

    بهاره پاکپور، امیرحسین حدیدی، مجید نواییان، پروانه جعفری، بهرام قبادنیا، و بتول محمدی، “ترمیم فراموشی القا شده با اتانول توسط لاکتوباسیلوس برویس, پروبیوتیک بومی ایران, در رت های نر نژاد ویستار،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 1، no. 1، pp. 1–11، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254855/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا