APA:
کپیسرلک، فهیمه، خادمی، اورنگ، و عرفانی مقدم، جواد. (1395). تاثیر اسیدآسکوربیک, کلرید کلسیم و پراکسید هیدروژن بر ماندگاری قارچ تکمه ای (Agaricus bisporus). تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 6(22)، 135-146. SID. https://sid.ir/paper/255836/fa
Vancouver:
کپیسرلک فهیمه، خادمی اورنگ، عرفانی مقدم جواد. تاثیر اسیدآسکوربیک, کلرید کلسیم و پراکسید هیدروژن بر ماندگاری قارچ تکمه ای (Agaricus bisporus). تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1395؛6(22):135-146. Available from: https://sid.ir/paper/255836/fa
IEEE:
کپیفهیمه سرلک، اورنگ خادمی، و جواد عرفانی مقدم، “تاثیر اسیدآسکوربیک, کلرید کلسیم و پراکسید هیدروژن بر ماندگاری قارچ تکمه ای (Agaricus bisporus)،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 6، no. 22، pp. 135–146، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/255836/fa