مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,251
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

819
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تیمار پس از برداشت استفاده از پوشش کیتوزان بر حفظ کیفیت موز رقم کاوندیش (Musa acuminata cv. Cavendish) در طی انبارمانی سرد

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 14

چکیده

 این پژوهش به منظور تاثیر غلظت های مختلف پوشش کیتوزان بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوه موز رقم کاوندیش صورت گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با سه تکرار در انباری با دمای 15 درجه سانتی گراد و رطوبت 90-85 درصد انجام گرفت. تیمارها شامل چهار سطح کیتوزان (صفر, 0.5, 1 و 2 درصد) و اندازه گیری صفات در زمان های صفر, 5, 10, 15 و 20 روز انجام گرفت و صفاتی از قبیل تغییرات وزن, سفتی, پوسیدگی, میزان فنل, ظرفیت آنتی اکسیدانی, پی اچ, اسید قابل تیتراسیون, مواد جامد محلول, ویتامین ث, آنزیم پلی فنل اکسیداز, میزان قهوه ای شدن و رنگ اندازه گیری شدند. نتایج پژوهش نشان داد که تیمار کیتوزان باعث بهبود برخی ویژگی های کیفی در میوه موز گردید. کیتوزان از دست دهی آب و کاهش وزن, سفتی, محتوای اسید آسکوربیک و رنگ گیری را به تاخیر انداخت. بیشترین شاخص پوسیدگی (8.09 درصد) مربوط به تیمار شاهد و کمترین (2.45 درصد) آن مربوط به تیمار کیتوزان 2 درصد بعد از بیست روز نگهداری بود. میزان مواد جامد محلول و اسیدهای آلی در طی دوره انبارمانی افزایش یافت و میوه های تیمار شده با کیتوزان یک و دو درصد کمترین مواد جامد محلول و اسید را داشتند. همچنین در پایان دوره انبارداری میوه های تیمار شده با یک و دو درصد کیتوزان بالاترین پی اچ, محتوای فنل و ظرفیت آنتی اکسیدانی را نشان دادند. در نهایت می توان بیان داشت تیمارهای کیتوزان با غلظت های یک و دو درصد یه صورت موثری سبب افزایش و حفظ کیفیت انبارمانی میوه موز شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریمی، مهدیه، حسینی، مرجان السادات، و زاهدی، سیدمرتضی. (1397). تاثیر تیمار پس از برداشت استفاده از پوشش کیتوزان بر حفظ کیفیت موز رقم کاوندیش (Musa acuminata cv. Cavendish) در طی انبارمانی سرد. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 8(1 )، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/255889/fa

    Vancouver: کپی

    کریمی مهدیه، حسینی مرجان السادات، زاهدی سیدمرتضی. تاثیر تیمار پس از برداشت استفاده از پوشش کیتوزان بر حفظ کیفیت موز رقم کاوندیش (Musa acuminata cv. Cavendish) در طی انبارمانی سرد. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1397؛8(1 ):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/255889/fa

    IEEE: کپی

    مهدیه کریمی، مرجان السادات حسینی، و سیدمرتضی زاهدی، “تاثیر تیمار پس از برداشت استفاده از پوشش کیتوزان بر حفظ کیفیت موز رقم کاوندیش (Musa acuminata cv. Cavendish) در طی انبارمانی سرد،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 8، no. 1 ، pp. 1–14، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/255889/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button