مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,228
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

760
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم «هایوارد»

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 64

چکیده

 زمان برداشت می تواند خصوصیات کیفی میوه کیوی را تحت تاثیر قرار دهد. این پژوهش در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان, در سال 1388 انجام گرفت. کاهش وزن, سفتی بافت, مواد جامد محلول (TSS), اسید قابل تیتراسیون (TA), اسید آسکوربیک, فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه های کیوی رقم «هایوراد» برداشت شده با درجه بریکس مختلف پس از چهار ماه انبارداری در دمای 0.5 درجه سانتی گراد, بررسی شد. نتایج نشان داد که میوه های برداشت شده با درجه بریکس بالاتر (بیشتر از 6.5) کاهش وزن بیشتری در پایان انبارداری نشان دادند. همچنین, سفتی بافت این میوه ها به طور معنی داری در پایان انبارداری کاهش یافت. تاخیر در برداشت باعث افزایش میزان TSS و TSS/TA میوه ها در پایان دوره انبارداری گردید. نتایج نشان داد که تاخیر در برداشت میوه های کیوی تا درجه بریکس8.5  و نه, به ترتیب باعث افزایش معنی دار فنل کل و ویتامین ث در پایان چهار ماه انبارداری در دمای 0.5 درجه سانتی گراد گردید و پس از آن کاهش یافت, اما میوه هایی که با درجه بریکس6.5  و نه برداشت شده بودند, نسبت به دیگر زمان های برداشت ظرفیت آنتی اکسیدانی بالاتری داشتند. درمجموع, تاخیر در برداشت باعث افزایش ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه کیوی گردید, اما کیفیت نگهداری میوه را کاهش داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاسم نژاد، محمود، قربانعلی پور، رقیه، و فتاحی مقدم، جواد. (1390). تاثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم «هایوارد». به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 13(1)، 55-64. SID. https://sid.ir/paper/209493/fa

    Vancouver: کپی

    قاسم نژاد محمود، قربانعلی پور رقیه، فتاحی مقدم جواد. تاثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم «هایوارد». به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1390؛13(1):55-64. Available from: https://sid.ir/paper/209493/fa

    IEEE: کپی

    محمود قاسم نژاد، رقیه قربانعلی پور، و جواد فتاحی مقدم، “تاثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم «هایوارد»،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 13، no. 1، pp. 55–64، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209493/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button