مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

692
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

975
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر اندازه نانو ذرات پروتئینی/پلیمری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 17

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهاری فر، هادی، و امانی، امیر. (1394). بررسی عوامل موثر بر اندازه نانو ذرات پروتئینی/پلیمری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی. نانو مقیاس، 2(1)، 13-17. SID. https://sid.ir/paper/257032/fa

    Vancouver: کپی

    بهاری فر هادی، امانی امیر. بررسی عوامل موثر بر اندازه نانو ذرات پروتئینی/پلیمری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی. نانو مقیاس[Internet]. 1394؛2(1):13-17. Available from: https://sid.ir/paper/257032/fa

    IEEE: کپی

    هادی بهاری فر، و امیر امانی، “بررسی عوامل موثر بر اندازه نانو ذرات پروتئینی/پلیمری با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی،” نانو مقیاس، vol. 2، no. 1، pp. 13–17، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/257032/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button