APA:
کپیایزدخواه شیشوان، موسی، و تاج بخش شیشوان، مهدی. (1395). واکنش خواص فیزیکی و مکانیکی سوخ ژنوتیپ های پیاز خوراکی (.Allium cepa L) به پرایمینگ و اندازه بذر. علوم و تحقیقات بذر ایران، 3(1 )، 17-32. SID. https://sid.ir/paper/258500/fa
Vancouver:
کپیایزدخواه شیشوان موسی، تاج بخش شیشوان مهدی. واکنش خواص فیزیکی و مکانیکی سوخ ژنوتیپ های پیاز خوراکی (.Allium cepa L) به پرایمینگ و اندازه بذر. علوم و تحقیقات بذر ایران[Internet]. 1395؛3(1 ):17-32. Available from: https://sid.ir/paper/258500/fa
IEEE:
کپیموسی ایزدخواه شیشوان، و مهدی تاج بخش شیشوان، “واکنش خواص فیزیکی و مکانیکی سوخ ژنوتیپ های پیاز خوراکی (.Allium cepa L) به پرایمینگ و اندازه بذر،” علوم و تحقیقات بذر ایران، vol. 3، no. 1 ، pp. 17–32، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258500/fa