APA:
کپیقادرمزی، رضا، خسروشاهی اصل، اصغر، عزیزی، محمدحسین، و تمجیدی، فردین. (1398). تاثیر حمام التراسونیک, نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگی های نانوامولسیون خودبخودی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(4 )، 533-546. SID. https://sid.ir/paper/258692/fa
Vancouver:
کپیقادرمزی رضا، خسروشاهی اصل اصغر، عزیزی محمدحسین، تمجیدی فردین. تاثیر حمام التراسونیک, نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگی های نانوامولسیون خودبخودی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1398؛6(4 ):533-546. Available from: https://sid.ir/paper/258692/fa
IEEE:
کپیرضا قادرمزی، اصغر خسروشاهی اصل، محمدحسین عزیزی، و فردین تمجیدی، “تاثیر حمام التراسونیک, نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگی های نانوامولسیون خودبخودی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 4 ، pp. 533–546، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258692/fa