مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

625
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسید سالیسیلیک بر کیفیت روغن خوراکی و ترکیب اسیدهای چرب دانههای حاصل از نواحیمختلف طبق آفتابگردان

صفحات

 صفحه شروع 2285 | صفحه پایان 2292

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خانی باصیری، هاجر، صدقی، محمد، و سیدشریفی، رئوف. (1397). اثر اسید سالیسیلیک بر کیفیت روغن خوراکی و ترکیب اسیدهای چرب دانههای حاصل از نواحیمختلف طبق آفتابگردان. فیزیولوژی گیاهان، 8(1 )، 2285-2292. SID. https://sid.ir/paper/259038/fa

    Vancouver: کپی

    خانی باصیری هاجر، صدقی محمد، سیدشریفی رئوف. اثر اسید سالیسیلیک بر کیفیت روغن خوراکی و ترکیب اسیدهای چرب دانههای حاصل از نواحیمختلف طبق آفتابگردان. فیزیولوژی گیاهان[Internet]. 1397؛8(1 ):2285-2292. Available from: https://sid.ir/paper/259038/fa

    IEEE: کپی

    هاجر خانی باصیری، محمد صدقی، و رئوف سیدشریفی، “اثر اسید سالیسیلیک بر کیفیت روغن خوراکی و ترکیب اسیدهای چرب دانههای حاصل از نواحیمختلف طبق آفتابگردان،” فیزیولوژی گیاهان، vol. 8، no. 1 ، pp. 2285–2292، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/259038/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button