APA:
کپیخانی باصیری، هاجر، صدقی، محمد، و سیدشریفی، رئوف. (1397). اثر اسید سالیسیلیک بر کیفیت روغن خوراکی و ترکیب اسیدهای چرب دانههای حاصل از نواحیمختلف طبق آفتابگردان. فیزیولوژی گیاهان، 8(1 )، 2285-2292. SID. https://sid.ir/paper/259038/fa
Vancouver:
کپیخانی باصیری هاجر، صدقی محمد، سیدشریفی رئوف. اثر اسید سالیسیلیک بر کیفیت روغن خوراکی و ترکیب اسیدهای چرب دانههای حاصل از نواحیمختلف طبق آفتابگردان. فیزیولوژی گیاهان[Internet]. 1397؛8(1 ):2285-2292. Available from: https://sid.ir/paper/259038/fa
IEEE:
کپیهاجر خانی باصیری، محمد صدقی، و رئوف سیدشریفی، “اثر اسید سالیسیلیک بر کیفیت روغن خوراکی و ترکیب اسیدهای چرب دانههای حاصل از نواحیمختلف طبق آفتابگردان،” فیزیولوژی گیاهان، vol. 8، no. 1 ، pp. 2285–2292، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/259038/fa