APA:
کپیعطشانی کوچصفهانی، مهرسیما، وهاب زاده رودسری، حبیب، و پژند، ذبیح اله. (1391). اثر استفاده از روغن ماهی و روغن های گیاهی (ذرت و آفتابگردان) بر ترکیب بیوشیمیایی و سطوح اسیدهای چرب لاشه بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 6(4 (پیاپی 24))، 21-32. SID. https://sid.ir/paper/161717/fa
Vancouver:
کپیعطشانی کوچصفهانی مهرسیما، وهاب زاده رودسری حبیب، پژند ذبیح اله. اثر استفاده از روغن ماهی و روغن های گیاهی (ذرت و آفتابگردان) بر ترکیب بیوشیمیایی و سطوح اسیدهای چرب لاشه بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1391؛6(4 (پیاپی 24)):21-32. Available from: https://sid.ir/paper/161717/fa
IEEE:
کپیمهرسیما عطشانی کوچصفهانی، حبیب وهاب زاده رودسری، و ذبیح اله پژند، “اثر استفاده از روغن ماهی و روغن های گیاهی (ذرت و آفتابگردان) بر ترکیب بیوشیمیایی و سطوح اسیدهای چرب لاشه بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 6، no. 4 (پیاپی 24)، pp. 21–32، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161717/fa