APA:
کپیمحمدی، تیمور، عزیزی، محمدحسین، و تسلیمی، اقدس. (1386). بررسی رابطه بین ترکیب اسیدهای چرب با پایداری روغن در مخلوط روغن های آفتابگردان و کانولا. علوم و صنایع غذایی ایران، 4(2)، 67-76. SID. https://sid.ir/paper/71729/fa
Vancouver:
کپیمحمدی تیمور، عزیزی محمدحسین، تسلیمی اقدس. بررسی رابطه بین ترکیب اسیدهای چرب با پایداری روغن در مخلوط روغن های آفتابگردان و کانولا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛4(2):67-76. Available from: https://sid.ir/paper/71729/fa
IEEE:
کپیتیمور محمدی، محمدحسین عزیزی، و اقدس تسلیمی، “بررسی رابطه بین ترکیب اسیدهای چرب با پایداری روغن در مخلوط روغن های آفتابگردان و کانولا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 2، pp. 67–76، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71729/fa