مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

877
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر بیومین‎ایمبو و بیومین پی‎ای‎پی بر عملکرد رشد، پراکسیداسیون‎لیپیدی و نیتریک‎اکساید در سرم بلدرچین ژاپنی

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 38

چکیده

 این پژوهش به منظور تاثیر افزودن ترکیب سین بیوتیک بیومین ایمبو و ترکیب فیتوژنیک بیومین پی ای پی بر میزان نیتریک اکساید و پراکسیداسیون لیپیدی سرم و همچنین تاثیر آن در عمل کرد رشد در بلدرچین ژاپنی انجام شد. بیومین ایمبو شامل انتروکوکوس فاسیوم) یک پروبیوتیک (, فروکتو- الیگوساکارید) یک پری بیوتیک (و ذرات تحری ککننده سیستم ایمنی است. بیومین پی ای پی شامل کارواکرول, آنتول, لیمونن و فروکتوالیگوساکارید است. در این آزمایش 180 قطعه جوجه بلدرچین ژاپنی به 3 گروه و در 4 تکرار تقسیم شدند. گروه های 2 و 3 و تکرارهای آ نها به ترتیب 1gr/kg بیومین ایمبو و 1gr/kg بیومین پی ای پی در جیره غذایی دریافت کردند. به جیره گروه 1 و تکرارهای آن ها ب هعنوان گروه کنترل بیومین اضافه نشد. اندازه گیری میانگین اضافه وزن, مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی به صورت هفتگی انجام می شد. نمونه گیری خون برای اندازه گیری میزان پراکسیداسیون لیپیدی و نیتریک اکساید در انتهای دوره پرورش) 35 روزگی (انجام شد. اندازه گیری میزان پراکسیداسیون لیپیدی سرم با روش تی بارس و اندازه گیری میزان نیتریک اکساید سرم با استفاده از روش گریس انجام شد. نتایج این آزمایش نشان داد استفاده از بیومین ایمبو و بیومین پی ای پی تاثیر معنی داری بر اضافه وزن بدن و مصرف خوراک ندارد (p>0.05), لیکن ضریب تبدیل غذایی در گروه دریافت کننده بیومین ایمبو نسبت به گروه شاهد بهبود معن یداری نشان داد (p<0.05). میزان مالون دی آلدئید و نیتریک اکساید در گروه های آزمایشی نسبت به گروه شاهد به طور معن یداری کاهش یافت (p<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمانی مقدم، عبدالکریم، سعیدی ابواسحقی، سکینه، حسن پور، حسین، و خواجعلی، فریبرز. (1395). تاثیر بیومین‎ایمبو و بیومین پی‎ای‎پی بر عملکرد رشد, پراکسیداسیون‎لیپیدی و نیتریک‎اکساید در سرم بلدرچین ژاپنی. علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران، 10(1)، 33-38. SID. https://sid.ir/paper/260138/fa

    Vancouver: کپی

    زمانی مقدم عبدالکریم، سعیدی ابواسحقی سکینه، حسن پور حسین، خواجعلی فریبرز. تاثیر بیومین‎ایمبو و بیومین پی‎ای‎پی بر عملکرد رشد, پراکسیداسیون‎لیپیدی و نیتریک‎اکساید در سرم بلدرچین ژاپنی. علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران[Internet]. 1395؛10(1):33-38. Available from: https://sid.ir/paper/260138/fa

    IEEE: کپی

    عبدالکریم زمانی مقدم، سکینه سعیدی ابواسحقی، حسین حسن پور، و فریبرز خواجعلی، “تاثیر بیومین‎ایمبو و بیومین پی‎ای‎پی بر عملکرد رشد, پراکسیداسیون‎لیپیدی و نیتریک‎اکساید در سرم بلدرچین ژاپنی،” علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران، vol. 10، no. 1، pp. 33–38، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/260138/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button