مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,102
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

620
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف سین بیوتیک بایومین ایمبو بر پارامترهای رشد، بقا، آنزیم های گوارشی و پارامترهای ایمنی موکوس ماهی سوروم (Heros severus)

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 74

چکیده

 این مطالعه با هدف بررسی اثرات سطوح مختلف سین بیوتیک بایومین ایمبو در جیره بر عملکرد رشد و بهره وری غذایی, بازماندگی, فعالیت آنزیم های گوارشی و برخی از پارامترهای ایمنی موکوس بچه ماهیان سوروم انجام شد. آزمایش با استفاده از طرح کاملا تصادفی در قالب 1 گروه شاهد (0 گرم سین بیوتیک) و 5 تیمار آزمایشی, شامل سطوح 0.5, 1, 1.5, 2 و 2.5 گرم سین بیوتیک در هر کیلوگرم جیره, هر گروه با 3 تکرار و هر تکرار حاوی 15 قطعه بچه ماهی, به مدت 60 روز انجام شد. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که افزودن بیش از یک گرم سین بیوتیک در هر کیلوگرم جیره تاثیر معناداری بر پارامترهای رشد و بهره وری غذایی داشت (P<0.05). ماهیان تغذیه شده با مکمل غذایی بایومین ایمبو تغییرات معنی داری را در پارامترهای ایمنی غیراختصاصی موکوس پوست شامل لیزویم, پروتئین کل و فسفاتاز قلیایی نشان دادند (P<0.05). نتایج بررسی آنزیم های گوارشی نشان داد که به جز سطح 0.5 گرم سین بیوتیک, در سایر تیمارها فعالیت اختصاصی آنزیم پروتئاز, لیپاز, فسفاتاز و آمیلاز قلیایی افزایش یافت (P<0.05), به طوری که بالاترین سطح آنزیم پروتئاز, لیپاز, فسفاتاز و آمیلاز قلیایی به ترتیب در گروه های تغذیه شده با سطح 1.5, 2, 2.5 و 2.5 گرم سین بیوتیک بایومین ایمبو مشاهده شد (P<0.05). بنابراین نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که استفاده از سین بیوتیک بایومین ایمبو تاثیرات سودمندی بر متابولیسم و رشد ماهی سوروم داشته و همچنین باعث افزایش سطح ایمنی بچه ماهیان شده است که قدرت بقای این بچه ماهیان را افزایش می دهد و در مجموع سطح 2 گرم سین بیوتیک بایومین ایمبو در جیره غذایی این گونه پیشنهاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قشلاقی، پگاه، رشیدیان، قاسم، چهارده بالادهی، الهه، باقری، طاهره، و غفاری فارسانی، حامد. (1394). تاثیر سطوح مختلف سین بیوتیک بایومین ایمبو بر پارامترهای رشد, بقا, آنزیم های گوارشی و پارامترهای ایمنی موکوس ماهی سوروم (Heros severus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، 3(1)، 49-74. SID. https://sid.ir/paper/261278/fa

    Vancouver: کپی

    قشلاقی پگاه، رشیدیان قاسم، چهارده بالادهی الهه، باقری طاهره، غفاری فارسانی حامد. تاثیر سطوح مختلف سین بیوتیک بایومین ایمبو بر پارامترهای رشد, بقا, آنزیم های گوارشی و پارامترهای ایمنی موکوس ماهی سوروم (Heros severus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان[Internet]. 1394؛3(1):49-74. Available from: https://sid.ir/paper/261278/fa

    IEEE: کپی

    پگاه قشلاقی، قاسم رشیدیان، الهه چهارده بالادهی، طاهره باقری، و حامد غفاری فارسانی، “تاثیر سطوح مختلف سین بیوتیک بایومین ایمبو بر پارامترهای رشد, بقا, آنزیم های گوارشی و پارامترهای ایمنی موکوس ماهی سوروم (Heros severus)،” فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، vol. 3، no. 1، pp. 49–74، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/261278/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا