Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

642
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

589
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر نانو ذره های آلومینای اصلاح شده برعملکرد غشای پلیمری در کاهش سختی آب

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 95

چکیده

 نانوپرکننده­ های اصلاح ­ شده با قراردادن پلی­ اکریلیک­ اسید بر روی نانوذره­ های آلومینا, به عنوان نانو مواد آلی, در غشای پلی ­ سولفون گنجانده شدند. بازده غشاهای بهبودیافته با نانومواد در کاهش سختی آب با استفاده از یون های منیزیم موجود در محلول به­ عنوان خوراک بررسی شد. غلظت خوراک, pH و همچنین مقدار نانوذره ­ ها در ماتریس غشا, به عنوان متغیرهای عملیاتی در راستای بهینه سازی فرایند با استفاده از روش پاسخ سطحی درنظرگرفته شدند. گروه­ های عاملی کربوکسیل قرارگرفته برروی نانوذره ­ های آلومینا, موجب افزایش میزان بار منفی روی سطح غشا و درنتیجه حذف کاتیون ­ ها از آب شدند. آنالیز آماری نشان می­ دهد که وجود 5/0 % وزنی نانوذره ­ ها در ماتریس غشای پلیمری در غلظت بالای یون­ های منیزیم موجود در محلول خوراک با 84/6 =pH شرایط بهینه در دستیابی به بالاترین بازدهی در کاهش سختی آب (81%) را دارا می­ باشند. مدل پیش ­ بینی ­ شده با نتیجه ­ های آزمایشگاهی به­ دست آمده از غشای ساخته­ شده به­ خوبی متناسب بوده و شرایط فرایند برای دستیابی به غشای سختی زدای آب مناسب است. بنابراین, میزان شار آب برای غشاهای نانوکامپوزیت ساخته­ شده باتوجه به تغییرها در ساختار غشا و آب­ دوستی سطح آن افزایش یافته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قائمی، نگین، دارائی، پریسا، و پالانی، شیوا. (1397). تأثیر نانو ذره های آلومینای اصلاح شده برعملکرد غشای پلیمری در کاهش سختی آب. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 37(3 )، 81-95. SID. https://sid.ir/paper/26282/fa

    Vancouver: کپی

    قائمی نگین، دارائی پریسا، پالانی شیوا. تأثیر نانو ذره های آلومینای اصلاح شده برعملکرد غشای پلیمری در کاهش سختی آب. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1397؛37(3 ):81-95. Available from: https://sid.ir/paper/26282/fa

    IEEE: کپی

    نگین قائمی، پریسا دارائی، و شیوا پالانی، “تأثیر نانو ذره های آلومینای اصلاح شده برعملکرد غشای پلیمری در کاهش سختی آب،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 37، no. 3 ، pp. 81–95، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/26282/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا