Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,372
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

665
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی، شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی

صفحات

 صفحه شروع 113 | صفحه پایان 115

چکیده

 در این مطالعه اثر تابش اشعه گاما و نگهداری به صورت منجمد بر کیفیت حسی, شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 30 عدد ماهی آزاد پرورشی (فیتوفاگ), هر کدام به 12 قسمت مساوی تقسیم و این 12 قسمت در 4 گروه قرار گرفتند یک گروه بدون قرار گرفتن در معرض اشعه به عنوان گروه کنترل و 3 گروه دیگر در معرض 75/0, 3 و 5 کیلوگری اشعه قرار گرفتند. نمونه ها در برودت 18– درجه سانتیگراد نگهداری شدند و در زمان های نگهداری (روز صفر و ماه سوم) مورد آزمایش های باکتریایی, شیمیایی و حسی قرار گرفتند. پس از انجام آزمایش, داده ها با استفاده از روش آنالیز ANOVA مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج حاکی از آن بود که پرتودهی در دوز 75/0 کیلوگری به همراه نگهداری در انجماد به طور معنی داری از نگهداری در انجماد (به تنهایی) در افزایش مدت زمان نگهداری ماهی (بدون هیچ گونه اثر غیر قابل قبول بر روی کیفیت شیمیایی و حسی محصول) موثر می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صفاریان، علیرضا، رکنی، نوردهر، آخوندزاده بستی، افشین، باهنر، علیرضا، ابراهیم زاده موسوی، حسینعلی، و نوری، نگین. (1387). تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی, شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 63(3)، 113-115. SID. https://sid.ir/paper/35159/fa

    Vancouver: کپی

    صفاریان علیرضا، رکنی نوردهر، آخوندزاده بستی افشین، باهنر علیرضا، ابراهیم زاده موسوی حسینعلی، نوری نگین. تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی, شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1387؛63(3):113-115. Available from: https://sid.ir/paper/35159/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا صفاریان، نوردهر رکنی، افشین آخوندزاده بستی، علیرضا باهنر، حسینعلی ابراهیم زاده موسوی، و نگین نوری، “تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی, شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 63، no. 3، pp. 113–115، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35159/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا