APA:
کپیصفاریان، علیرضا، رکنی، نوردهر، آخوندزاده بستی، افشین، باهنر، علیرضا، ابراهیم زاده موسوی، حسینعلی، و نوری، نگین. (1387). تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی, شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 63(3)، 113-115. SID. https://sid.ir/paper/35159/fa
Vancouver:
کپیصفاریان علیرضا، رکنی نوردهر، آخوندزاده بستی افشین، باهنر علیرضا، ابراهیم زاده موسوی حسینعلی، نوری نگین. تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی, شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1387؛63(3):113-115. Available from: https://sid.ir/paper/35159/fa
IEEE:
کپیعلیرضا صفاریان، نوردهر رکنی، افشین آخوندزاده بستی، علیرضا باهنر، حسینعلی ابراهیم زاده موسوی، و نگین نوری، “تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی, شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 63، no. 3، pp. 113–115، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35159/fa