مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

826
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

309
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر اسید سالیسیلیک در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانی

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 81

چکیده

 با توجه به افزایش روز افزون تقاضا برای مصرف تازه خوری انگور, وجود محدودیت هایی در خصوص نگهداری و انبار مانی, موجب کاهش عمر انباری و قفسه ای محصول می شود. اسید سالیسیلیک در برطرف کردن اثرات سوء تنش های زنده و یا غیر زنده مثل دمای پایین نیز نقش مهمی دارد. به منظور بررسی اثر تیمار اسید سالیسیلیک در حفظ کیفیت انگور رقم سلطانی؛ آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با غلظت های 0, 1, 2 و 4 میلی مولار سالیسیلیک اسید, شستشو با آب مقطر و بدون شستشو (شاهد) در 3 تکرار انجام گرفت. انگور ها به مدت شش هفته در سردخانه با رطوبت نسبی 90 درصد و دمای 1 درجه سانتی گراد نگهداری شدند و نمونه برداری بصورت هفتگی انجام گرفت. نتایج حاصل نشان داد که اسید سالیسیلیک موجب کاهش سرمازدگی و حفظ کیفیت میوه ها می شود. همچنین تیمار اسید سالیسیلیک موجب افزایش پرولین, کربوهیدرات کل, فعالیت آنزیم گایاکول پراکسیداز و کاهش میزان H2O2 می شود. بیشترین مقدار کاروتنوئید کل مربوط به تیمار اسید سالیسیلیک 4 میلی مولار در هفته دوم بود. اما با توجه به نتایج به دست آمده از این پژوهش می توان تیمار اسید سالیسیلیک 2 میلی مولار را به عنوان یک تیمار مناسب جهت افزایش عمر انبارمانی انگور سلطانی پیشنهاد کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیدحاجی زاده، حنیفه، صدقیه، وحید، و قلی زاده وکیل کندی، فهیمه. (1396). بررسی اثر اسید سالیسیلیک در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانی. پژوهش های میوه کاری، 2(2 )، 65-81. SID. https://sid.ir/paper/267877/fa

    Vancouver: کپی

    سیدحاجی زاده حنیفه، صدقیه وحید، قلی زاده وکیل کندی فهیمه. بررسی اثر اسید سالیسیلیک در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانی. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1396؛2(2 ):65-81. Available from: https://sid.ir/paper/267877/fa

    IEEE: کپی

    حنیفه سیدحاجی زاده، وحید صدقیه، و فهیمه قلی زاده وکیل کندی، “بررسی اثر اسید سالیسیلیک در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانی،” پژوهش های میوه کاری، vol. 2، no. 2 ، pp. 65–81، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267877/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button