APA:
کپیتقی نژاد، ابراهیم، و رسولی شربیانی، ولی. (1396). تاثیر خشک کردن ترکیبی هوای گرم- فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگی های کیفی برنج نیم جوش. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 5(1 )، 25-38. SID. https://sid.ir/paper/510765/fa
Vancouver:
کپیتقی نژاد ابراهیم، رسولی شربیانی ولی. تاثیر خشک کردن ترکیبی هوای گرم- فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگی های کیفی برنج نیم جوش. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1396؛5(1 ):25-38. Available from: https://sid.ir/paper/510765/fa
IEEE:
کپیابراهیم تقی نژاد، و ولی رسولی شربیانی، “تاثیر خشک کردن ترکیبی هوای گرم- فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگی های کیفی برنج نیم جوش،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 5، no. 1 ، pp. 25–38، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/510765/fa