مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

427
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

493
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تناظر فوریه – رینولدز در تخمین پارامترهای پیش خنک سازی انار

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 112

چکیده

 مدیریت دما یک موضوع مهم در حفظ کیفیت محصولات باغبانی, پس از برداشت می باشد. یکی از روش ها در کنترل مناسب دما, پیش خنک سازی است که قبل از انبارکردن محصول در سردخانه انجام شده و عمر قفسه ای و زمان انبارمانی میوه ها را افزایش می دهد. از طرف دیگر, تخمین پارامترهای سردشدن (زمان نیمه و هفت – هشتم سردشدن) به سنسورهای دقیق و صرف وقت در انجام عملیات پیش خنک سازی نیاز دارد. بنابراین در این تحقیق, سرعت جریان هوا به عنوان یک عامل موثر در سردشدن انار رقم رباب, در سه سطح 5/0, 1 و 3/1 متر بر ثانیه در نظر گرفته شد. پارامترهای فاکتور تاخیر, ضریب سردشدن, زمان های نیمه و هفت – هشتم سردشدن بر اساس اطلاعات ثبت شده از سنسورهای دما محاسبه گردید. در نهایت با استفاده از اعداد بی بعد فوریه و رینولدز, تخمین مدل های رگرسیون برای زمان های سردشدن به دست آمد و با داده های آزمایش مقایسه گردید. با افزایش سرعت جریان هوا, زمان های سردشدن کاهش و ضریب انتقال حرارت همرفتی تا 46/58 درصد افزایش پیدا کرد. نتایج کلی نشان داد که برای محصولات کروی مثل انار, با استفاده از همبستگی فوریه – رینولدز, زمان های سردشدن با دقت مناسب (حداکثر خطا برای زمان های نیمه و هفت – هشتم سردشدن به ترتیب 46/11 و 83/10 درصد) و بدون استفاده از معادلات پیچیده, برآورد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    به آیین، محمدعلی، محمودی، اصغر، و رنجبر، سیدفرامرز. (1395). بررسی تناظر فوریه – رینولدز در تخمین پارامترهای پیش خنک سازی انار. تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 17(67 )، 95-112. SID. https://sid.ir/paper/267949/fa

    Vancouver: کپی

    به آیین محمدعلی، محمودی اصغر، رنجبر سیدفرامرز. بررسی تناظر فوریه – رینولدز در تخمین پارامترهای پیش خنک سازی انار. تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1395؛17(67 ):95-112. Available from: https://sid.ir/paper/267949/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی به آیین، اصغر محمودی، و سیدفرامرز رنجبر، “بررسی تناظر فوریه – رینولدز در تخمین پارامترهای پیش خنک سازی انار،” تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 17، no. 67 ، pp. 95–112، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267949/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button