APA:
کپیشریفی، اکرم، بصیری، علیرضا، شریفی، محمدرضا، و احمدزاده قویدل، ریحانه. (1398). بهینه سازی فرآیند استخراج ترکیبات زیست فعال از عصاره ی میوه ی ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 18(66 )، 115-130. SID. https://sid.ir/paper/267964/fa
Vancouver:
کپیشریفی اکرم، بصیری علیرضا، شریفی محمدرضا، احمدزاده قویدل ریحانه. بهینه سازی فرآیند استخراج ترکیبات زیست فعال از عصاره ی میوه ی ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1398؛18(66 ):115-130. Available from: https://sid.ir/paper/267964/fa
IEEE:
کپیاکرم شریفی، علیرضا بصیری، محمدرضا شریفی، و ریحانه احمدزاده قویدل، “بهینه سازی فرآیند استخراج ترکیبات زیست فعال از عصاره ی میوه ی ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 18، no. 66 ، pp. 115–130، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267964/fa