APA:
کپینصرآبادی، محمداسماعیل، و نیکفرجام، مهدی. (1398). بررسی اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 18(66 )، 75-86. SID. https://sid.ir/paper/267971/fa
Vancouver:
کپینصرآبادی محمداسماعیل، نیکفرجام مهدی. بررسی اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1398؛18(66 ):75-86. Available from: https://sid.ir/paper/267971/fa
IEEE:
کپیمحمداسماعیل نصرآبادی، و مهدی نیکفرجام، “بررسی اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 18، no. 66 ، pp. 75–86، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267971/fa