APA:
کپیوطن دوست، سمیه، عزیزی، محمدحسین، حجت الاسلامی، محمد، مولوی، هومان، و رئیسی، زهرا. (1394). تاثیر افزودن پودر سنجد بر ویژگی های کیفی نان همبرگر. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(49)، 73-84. SID. https://sid.ir/paper/72644/fa
Vancouver:
کپیوطن دوست سمیه، عزیزی محمدحسین، حجت الاسلامی محمد، مولوی هومان، رئیسی زهرا. تاثیر افزودن پودر سنجد بر ویژگی های کیفی نان همبرگر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(49):73-84. Available from: https://sid.ir/paper/72644/fa
IEEE:
کپیسمیه وطن دوست، محمدحسین عزیزی، محمد حجت الاسلامی، هومان مولوی، و زهرا رئیسی، “تاثیر افزودن پودر سنجد بر ویژگی های کیفی نان همبرگر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 49، pp. 73–84، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72644/fa