APA:
کپیبیات، فریبا. (1398). روش مناسب خشک کردن (التیام دهی) طبیعی سیر (. Allium sativum L) پس از برداشت آن. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 18(67 )، 91-106. SID. https://sid.ir/paper/267991/fa
Vancouver:
کپیبیات فریبا. روش مناسب خشک کردن (التیام دهی) طبیعی سیر (. Allium sativum L) پس از برداشت آن. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1398؛18(67 ):91-106. Available from: https://sid.ir/paper/267991/fa
IEEE:
کپیفریبا بیات، “روش مناسب خشک کردن (التیام دهی) طبیعی سیر (. Allium sativum L) پس از برداشت آن،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 18، no. 67 ، pp. 91–106، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267991/fa