مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,260
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین درصد ریزش میوه از هفت رقم درخت بادام با استفاده از یک تکاننده مکانیکی و تعیین ارقام مناسب برای برداشت ماشینی

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 44

چکیده

 یک آزمایش فاکتوریل 4×4×7 در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار برای تعیین دامنه و بسامد ارتعاش مناسب که بیشترین درصد ریزش میوه و کمترین آسیب به درخت را داشت و ارقام مناسب برای برداشت ماشینی در هفت رقم بادام انجام شد. چهار سطح دامنه ارتعاش (10,20,30,40 میلی متر) و چهار سطح بسامد ارتعاش (10,15,20 و25 هرتز) در هفت رقم درخت بادام (شکوفه, نون پاریل, آذر, حریر, فرانیس,A200  وA230) مورد ارزیابی قرار گرفتند. درختان با استفاده از یک دستگاه تنه تکان, تکانده شدند. آزمون ها در ایستگاه تحقیقات باغبانی سهند وابسته به مرکز تحقیقات کشاورزی سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی واقع در 35 کیلومتری جنوب غربی شهرستان تبریز به انجام رسید. تجزیه و تحلیل واریانس و مقایسه میانگین ها نشان داد که دامنه و بسامد ارتعاش و نوع رقم درخت بادام اثر معنی داری در ریزش میوه داشته و با افزایش دامنه یا بسامد ارتعاش میزان درصد ریزش میوه افزایش می یابد, بهترین درصد ریزش میوه در مدت کمتر از ده ثانیه با جابجایی 40 میلی متر و بسامد 20 هرتز بوده است. نتایج همچنین نشان داد که بیشترین میزان ریزش میوه برای رقم حریر و کمترین مقدار ریزش میوه برای رقم شکوفه حاصل گردید. به نظر می رسد رقم های حریر, فرانیس, نون پاریل و آذر برای برداشت مکانیکی مناسب می باشند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

زابلستانی، مسعود، مبلی، حسین، علی مردانی، رضا، محتسبی، سیدسعید، و وزوایی، علی. (1382). تعیین درصد ریزش میوه از هفت رقم درخت بادام با استفاده از یک تکاننده مکانیکی و تعیین ارقام مناسب برای برداشت ماشینی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 4(15)، 33-44. SID. https://sid.ir/paper/27961/fa

Vancouver: کپی

زابلستانی مسعود، مبلی حسین، علی مردانی رضا، محتسبی سیدسعید، وزوایی علی. تعیین درصد ریزش میوه از هفت رقم درخت بادام با استفاده از یک تکاننده مکانیکی و تعیین ارقام مناسب برای برداشت ماشینی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1382؛4(15):33-44. Available from: https://sid.ir/paper/27961/fa

IEEE: کپی

مسعود زابلستانی، حسین مبلی، رضا علی مردانی، سیدسعید محتسبی، و علی وزوایی، “تعیین درصد ریزش میوه از هفت رقم درخت بادام با استفاده از یک تکاننده مکانیکی و تعیین ارقام مناسب برای برداشت ماشینی،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 4، no. 15، pp. 33–44، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/27961/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button