مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

883
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر دما، سرعت جابه جایی هوا، و روش آماده سازی در فرایند خشک شدن انگور بیدانه سفید

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 80

چکیده

 یکی از مهم ترین مراحل تولید کشمش, خشک کردن انگور است. در این مرحله, رطوبت اولیه محصول به 15 تا 17 درصد بر پایه خشک کاهش می یابد. دستیابی به شرایط بهینه در فرایند خشک کردن می تواند اثر مهمی بر زمان فراوری و بهبود شاخصهای کیفی این محصول داشته باشد. دما, سرعت جابه جایی هوای گرم, و روش آماده سازی محصول از عوامل اصلی فرایند خشک شدن انگور محسوب می شوند و تاثیری مهم در کیفیت محصول نهایی دارند. در این تحقیق, اثر دما در چهار سطح 50, 60, 70, و 80 درجه سانتی گراد, سرعت جابه جایی هوای گرم در سه سطح 1, 2, و3 متر بر ثانیه و روش آماده سازی محصول در چهار سطح: بدون آماده سازی, آماده سازی با آب داغ, آماده سازی با کربنات پتاسیم 5 درصد و روغن زیتون 0.4 درصد, و آماده سازی با هیدروکسید سدیم 0.5 درصد بر زمان و آهنگ خشک شدن انگور بیدانه سفید بررسی شد. ضریب نفوذ و انرژی فعال سازی نیز تعیین شد. نتایج نشان داد که پارامترهای دما, سرعت جابه جایی هوا, و آماده سازی محصول تاثیرات بسیار معنی داری بر زمان و متوسط آهنگ خشک شدن محصول دارند. تاثیر روش آماده سازی بر فرایند خشک شدن انگور بسیار زیاد است و در برخی دماها, زمان خشک شدن را تا 69 درصد کاهش می دهد. افزایش دما نیز در برخی از روش های آماده سازی تا 66 درصد زمان خشک شدن را کاهش می دهد. افزایش سرعت جابه جایی هوای گرم نیز می تواند تا حدود 8.6 درصد زمان خشک شدن محصول را کاهش دهد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامی پرشکوهی، محمد، مینایی، سعید، برقعی، علی محمد، و بصیری، علیرضا. (1386). تاثیر دما, سرعت جابه جایی هوا, و روش آماده سازی در فرایند خشک شدن انگور بیدانه سفید. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 8(4)، 65-80. SID. https://sid.ir/paper/27971/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی پرشکوهی محمد، مینایی سعید، برقعی علی محمد، بصیری علیرضا. تاثیر دما, سرعت جابه جایی هوا, و روش آماده سازی در فرایند خشک شدن انگور بیدانه سفید. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1386؛8(4):65-80. Available from: https://sid.ir/paper/27971/fa

    IEEE: کپی

    محمد غلامی پرشکوهی، سعید مینایی، علی محمد برقعی، و علیرضا بصیری، “تاثیر دما, سرعت جابه جایی هوا, و روش آماده سازی در فرایند خشک شدن انگور بیدانه سفید،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 8، no. 4، pp. 65–80، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/27971/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button