APA:
کپیبرزگر، حسن، حجتی، محمد، و جوینده، حسین. (1388). اثر برخی هیدروکلوئیدها بر خواص رئولوژیک خمیر و بیاتی نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(3)، 101-108. SID. https://sid.ir/paper/72208/fa
Vancouver:
کپیبرزگر حسن، حجتی محمد، جوینده حسین. اثر برخی هیدروکلوئیدها بر خواص رئولوژیک خمیر و بیاتی نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(3):101-108. Available from: https://sid.ir/paper/72208/fa
IEEE:
کپیحسن برزگر، محمد حجتی، و حسین جوینده، “اثر برخی هیدروکلوئیدها بر خواص رئولوژیک خمیر و بیاتی نان باگت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 3، pp. 101–108، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72208/fa