مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

667
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

192
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی زنده مانی و تاثیر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگی پنیر کوزه (یادداشت تحقیقاتی)

صفحات

 صفحه شروع 113 | صفحه پایان 120

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دهنوی، فاطمه، خسروشاهی اصل، اصغر، و زمردی، شهین. (1392). ارزیابی زنده مانی و تاثیر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگی پنیر کوزه (یادداشت تحقیقاتی). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 14(3)، 113-120. SID. https://sid.ir/paper/28239/fa

    Vancouver: کپی

    دهنوی فاطمه، خسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین. ارزیابی زنده مانی و تاثیر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگی پنیر کوزه (یادداشت تحقیقاتی). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1392؛14(3):113-120. Available from: https://sid.ir/paper/28239/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه دهنوی، اصغر خسروشاهی اصل، و شهین زمردی، “ارزیابی زنده مانی و تاثیر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگی پنیر کوزه (یادداشت تحقیقاتی)،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 14، no. 3، pp. 113–120، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28239/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button