APA:
کپیدهنوی، فاطمه، خسروشاهی اصل، اصغر، و زمردی، شهین. (1392). ارزیابی زنده مانی و تاثیر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگی پنیر کوزه (یادداشت تحقیقاتی). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 14(3)، 113-120. SID. https://sid.ir/paper/28239/fa
Vancouver:
کپیدهنوی فاطمه، خسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین. ارزیابی زنده مانی و تاثیر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگی پنیر کوزه (یادداشت تحقیقاتی). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1392؛14(3):113-120. Available from: https://sid.ir/paper/28239/fa
IEEE:
کپیفاطمه دهنوی، اصغر خسروشاهی اصل، و شهین زمردی، “ارزیابی زنده مانی و تاثیر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگی پنیر کوزه (یادداشت تحقیقاتی)،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 14، no. 3، pp. 113–120، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28239/fa