APA:
کپیشیخ قاسمی، شهره، و زمردی، شهین. (1393). تاثیر کپسوله کردن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب سیب در طول نگهداری در دمای محیط. علوم غذایی و تغذیه، 11(3 (پیاپی 43))، 81-90. SID. https://sid.ir/paper/143340/fa
Vancouver:
کپیشیخ قاسمی شهره، زمردی شهین. تاثیر کپسوله کردن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب سیب در طول نگهداری در دمای محیط. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛11(3 (پیاپی 43)):81-90. Available from: https://sid.ir/paper/143340/fa
IEEE:
کپیشهره شیخ قاسمی، و شهین زمردی، “تاثیر کپسوله کردن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب سیب در طول نگهداری در دمای محیط،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 3 (پیاپی 43)، pp. 81–90، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143340/fa