APA:
کپیحسینی نژاد، مرضیه، و عابدفر، عباس. (1397). بررسی خصوصیات کیفی و زنده مانی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در نان پروبیوتیک. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(3 )، 337-352. SID. https://sid.ir/paper/234047/fa
Vancouver:
کپیحسینی نژاد مرضیه، عابدفر عباس. بررسی خصوصیات کیفی و زنده مانی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در نان پروبیوتیک. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(3 ):337-352. Available from: https://sid.ir/paper/234047/fa
IEEE:
کپیمرضیه حسینی نژاد، و عباس عابدفر، “بررسی خصوصیات کیفی و زنده مانی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در نان پروبیوتیک،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 337–352، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234047/fa