Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,993
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

657
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مقادیر مختلف نیترات آمونیوم و سولفات پتاسیم بر صفات رویشی و عملکرد پیاز خوراکی

صفحات

 صفحه شروع 227 | صفحه پایان 239

چکیده

 برای مطالعه اثر نیترات آمونیوم و سولفات پتاسیم بر صفات رویشی و عملکرد پیاز خوراکی, آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با نیتروژن در چهار سطح (22.5, 45, 67.5 و 90 کیلوگرم در هکتار) از منبع نیترات آمونیوم و سولفات پتاسیم در سه سطح (0, 78.3 و 156.6 کیلوگرم در هکتار) در دوازده تیمار و چهار تکرار در پیاز خوراکی رقم قرمز آذرشهر به اجرا درآمد. نتایج بدست آمده نشان داد که نیترات آمونیوم و سولفات پتاسیم بر شاخص های رشد مانند قطر پیاز, ارتفاع بوته, تعداد برگ, سطح برگ, وزن تر و خشک پیاز, وزن تر و خشک برگ و شاخص کلروفیل برگ متناسب با مقدار بکار رفته, اثر معنی دار داشت, چنانکه افزایش نیترات آمونیوم تا 90 و سولفات پتاسیم تا 156.6 کیلو گرم در هکتار خاک سبب افزایش شاخص کلروفیل, قطر پیاز, ارتفاع بوته, سطح برگ, وزن تر و خشک برگ شد, در حالیکه وزن تر پیاز تنها با مصرف نیترات آمونیوم تا 67.5 و سولفات پتاسیم تا 78.3 کیلوگرم در هکتار افزایش و پس از آن کاهش یافت. وزن خشک پیاز و تعداد برگ نیز با افزایش غلظت نیترات آمونیوم کاهش یافت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ملاولی، مهنا، بلندنظر، صاحبعلی، و طباطبایی، سیدجلال. (1388). تاثیر مقادیر مختلف نیترات آمونیوم و سولفات پتاسیم بر صفات رویشی و عملکرد پیاز خوراکی. دانش کشاورزی، 19(2)، 227-239. SID. https://sid.ir/paper/29068/fa

    Vancouver: کپی

    ملاولی مهنا، بلندنظر صاحبعلی، طباطبایی سیدجلال. تاثیر مقادیر مختلف نیترات آمونیوم و سولفات پتاسیم بر صفات رویشی و عملکرد پیاز خوراکی. دانش کشاورزی[Internet]. 1388؛19(2):227-239. Available from: https://sid.ir/paper/29068/fa

    IEEE: کپی

    مهنا ملاولی، صاحبعلی بلندنظر، و سیدجلال طباطبایی، “تاثیر مقادیر مختلف نیترات آمونیوم و سولفات پتاسیم بر صفات رویشی و عملکرد پیاز خوراکی،” دانش کشاورزی، vol. 19، no. 2، pp. 227–239، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/29068/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا