APA:
کپیمیار عباس کیانی، سلمان، کیانی، علی، ندایی، نوشین، و اسکندری، سهیل. (1393). مقایسه نسبت اسیدهای چرب امگا–6 و امگا–3 در شیر گاوهای دو سیستم صنعتی و سنتی ایران. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 69(4)، 383-388. SID. https://sid.ir/paper/34872/fa
Vancouver:
کپیمیار عباس کیانی سلمان، کیانی علی، ندایی نوشین، اسکندری سهیل. مقایسه نسبت اسیدهای چرب امگا–6 و امگا–3 در شیر گاوهای دو سیستم صنعتی و سنتی ایران. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1393؛69(4):383-388. Available from: https://sid.ir/paper/34872/fa
IEEE:
کپیسلمان میار عباس کیانی، علی کیانی، نوشین ندایی، و سهیل اسکندری، “مقایسه نسبت اسیدهای چرب امگا–6 و امگا–3 در شیر گاوهای دو سیستم صنعتی و سنتی ایران،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 69، no. 4، pp. 383–388، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34872/fa