مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

775
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

563
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه مقایسه ای خصوصیات بافتی و هیستوشیمیایی مری در جوجه شتر مرغ

صفحات

 صفحه شروع 297 | صفحه پایان 300

چکیده

 با توجه به ارزش اقتصادی بالای شترمرغ و همین طور برخی ویژگی های منحصر به فرد این پرنده, داشتن اطلاعات کافی در زمینه های مختلف علمی بخصوص در ارتباط با خصوصیات دقیق بافتی و هیستوشیمیایی ارگان های بدن شتر مرغ ضروری به نظر می رسد. در این تحقیق ساختار بافتی بخش های مختلف مری در 4 قطعه جوجه شتر مرغ مورد بررسی قرار گرفت. مقاطع بافتی تهیه و با روش های متداول بافت شناسی رنگ آمیزی شدند. اپیتلیوم مری از نوع سنگفرشی مطبق و به میزان بسیار کم شاخی بود. لایه پارین شامل بافت همبندی متراکم و دارای میزان اندکی رشته الاستیک بود. این لایه دارای غددی موکوسی, از نوع ساده و به شکل لوله ای – آلوئولی (عمدتا لوله ای) بود. ترشحات غدد دارای کربوهیدرات از نوع موکوپلی ساکارید خنثی و اسیدی بود. ماهیچه مخاطی در تمام طول مری به صورت ساختاری کامل وجود داشت و از نوع ماهیچه صاف بود. طبقه زیر مخاطی از نوع بافت همبندی سست و دارای میزان اندکی رشته الاستیک بود. طبقه ماهیچه ای دارای دو لایه ضخیم تر حلقوی داخلی و لایه نازک تر طولی خارجی بود. طبقه سروزی و ادوانتیس از نوع بافت همبندی نسبتا متراکم بود. در این تحقیق نتایج حاصله, با اطلاعات موجود در خصوص سایر پرندگان و همچنین انسان و سایر پستانداران مقایسه شد که شباهت ها و تفاوت هایی بین مری جوجه شتر مرغ و سایر گونه ها وجود داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نبی پور، ابوالقاسم، راجی، احمدرضا، باسامی، محمدرضا، و بابازاده، ماندانا. (1388). مطالعه مقایسه ای خصوصیات بافتی و هیستوشیمیایی مری در جوجه شتر مرغ. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 64(4)، 297-300. SID. https://sid.ir/paper/34979/fa

    Vancouver: کپی

    نبی پور ابوالقاسم، راجی احمدرضا، باسامی محمدرضا، بابازاده ماندانا. مطالعه مقایسه ای خصوصیات بافتی و هیستوشیمیایی مری در جوجه شتر مرغ. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1388؛64(4):297-300. Available from: https://sid.ir/paper/34979/fa

    IEEE: کپی

    ابوالقاسم نبی پور، احمدرضا راجی، محمدرضا باسامی، و ماندانا بابازاده، “مطالعه مقایسه ای خصوصیات بافتی و هیستوشیمیایی مری در جوجه شتر مرغ،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 64، no. 4، pp. 297–300، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34979/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button