مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

799
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر سطوح مختلف متیونین و چربی گیاهی بر برخی صفات اقتصادی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 203 | صفحه پایان 208

چکیده

 تاثیر سه سطح متیونین (مقدار توصیه شده NRC, 5 درصد بیشتر از مقدار توصیه شده و 10 درصد بیشتر از مقدار توصیه شده) و دو سطح چربی گیاهی (0 و 5 درصد) بر برخی صفات اقتصادی (عملکردی و لاشه) جوجه های گوشتی با استفاده از یک آزمایش فاکتوریل 2×3 با پایه کاملا تصادفی در دو مرحله پرورشی آغازین (0 تا 3 هفتگی) و رشد (4 تا 6) بررسی شد. آنالیز واریانس اثر تیمارهای غذایی بر صفات و مقایسه میانگین ها با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن نشان داد که سطوح متیونین در دوره آغازین به طور معنی دار (p<0.05) و در دوره رشد و کل دوره پرورش به طور کاملا معنی داری (p<0.01) وزن زنده را افزایش و ضریب تبدیل غذایی را بهبود دادند. اثر سطوح چربی بر افزایش وزن زنده و بهبود ضریب تبدیل غذایی در دوره آغازین معنی دار نبود (p>0.05). سطوح چربی اثر معنی داری بر صفات لاشه نداشتند (p>0.05) ولی اثر سطوح متیونین بر افزایش درصد سینه و کاهش درصد چربی محوطه شکمی معنی دار بود (p<0.05). اثر متقابل سطوح متیونین و چربی بر هیچکدام از صفات معنی دار نبود (p>0.05). در مجموع می توان نتیجه گرفت که استفاده از متیونین تا 10 درصد بیشتر از مقدار توصیه شده NRC و استفاده از چربی تا 5 درصد, به جز در مرحله آغازین, در جیره جوجه های گوشتی قابل توصیه است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نژادسجادی، سیدحسین، ستایی مختاری، مرتضی، یوسفی، جلال، و موسی پور، علی. (1387). بررسی تاثیر سطوح مختلف متیونین و چربی گیاهی بر برخی صفات اقتصادی جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 63(4)، 203-208. SID. https://sid.ir/paper/35228/fa

    Vancouver: کپی

    نژادسجادی سیدحسین، ستایی مختاری مرتضی، یوسفی جلال، موسی پور علی. بررسی تاثیر سطوح مختلف متیونین و چربی گیاهی بر برخی صفات اقتصادی جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1387؛63(4):203-208. Available from: https://sid.ir/paper/35228/fa

    IEEE: کپی

    سیدحسین نژادسجادی، مرتضی ستایی مختاری، جلال یوسفی، و علی موسی پور، “بررسی تاثیر سطوح مختلف متیونین و چربی گیاهی بر برخی صفات اقتصادی جوجه های گوشتی،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 63، no. 4، pp. 203–208، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35228/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button