مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

901
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

551
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر اسیدهای چرب پلی انوئیک بلند زنجیر سری n–6 , n-3 و ویتامین E بر ترکیب اسیدهای چرب، حساسیت به پراکسیداسیون چربی و باروری اسپرم خروس

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 85

چکیده

 به منظور مقایسه اثر اسیدهای چرب بلند زنجیر سری n-6 , n-3 و ویتامین E بر ترکیب اسیدهای چرب, حساسیت به پراکسیداسیون چربی و باروری اسپرم خروس, روی خروس های مادر گوشتی انجام شد. جیره های آزمایشی دارای روغن ذرت یا روغن ماهی به تنهایی و یا همراه با ویتامین E بودند. روغن ماهی موجب افزایش n-3 C22:6 و کاهش n-6 C22: 4 در اسپرم خروس ها شد. میزان باروری در گروه های حاوی روغن ماهی به طور معنی داری (p<0.05) بالاتر از سایر تیماها بود. در اسپرم تیمارهای حاوی روغن ماهی اسید دوکوزاهگزاانوئیک به طور معنی داری (p<0.05) بود. میزان حساسیت اسپرم به پراکسیداسیون چربی در تیمارهای دارای روغن و مکمل سازی شده با سطح بالای ویتامین E با تیمار شاهد تفاوتی نداشت, ولی در تیمارهای حاوی روغن و سطح پایین ویتامین E به طور معنی داری (P<0.05) بالاتر از تیمار شاهد بود. به طور کلی ترکیب اسید چرب اسپرم بر باروری تاثیر گذارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میدانی، ناصر، رحیمی، شعبان، کریمی ترشیزی، محمدامیر، و قره داغی، علی اکبر. (1386). بررسی اثر اسیدهای چرب پلی انوئیک بلند زنجیر سری n–6 , n-3 و ویتامین E بر ترکیب اسیدهای چرب, حساسیت به پراکسیداسیون چربی و باروری اسپرم خروس. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 62(1)، 81-85. SID. https://sid.ir/paper/35381/fa

    Vancouver: کپی

    میدانی ناصر، رحیمی شعبان، کریمی ترشیزی محمدامیر، قره داغی علی اکبر. بررسی اثر اسیدهای چرب پلی انوئیک بلند زنجیر سری n–6 , n-3 و ویتامین E بر ترکیب اسیدهای چرب, حساسیت به پراکسیداسیون چربی و باروری اسپرم خروس. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1386؛62(1):81-85. Available from: https://sid.ir/paper/35381/fa

    IEEE: کپی

    ناصر میدانی، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی، و علی اکبر قره داغی، “بررسی اثر اسیدهای چرب پلی انوئیک بلند زنجیر سری n–6 , n-3 و ویتامین E بر ترکیب اسیدهای چرب, حساسیت به پراکسیداسیون چربی و باروری اسپرم خروس،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 62، no. 1، pp. 81–85، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35381/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button