APA:
کپیرمضانی، عاطفه، گلی، سیدامیرحسین، کدیور، مهدی، و سبزعلیان، محمدرضا. (1395). اثر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصاره ی الکلی رازیانه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/356166/fa
Vancouver:
کپیرمضانی عاطفه، گلی سیدامیرحسین، کدیور مهدی، سبزعلیان محمدرضا. اثر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصاره ی الکلی رازیانه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/356166/fa
IEEE:
کپیعاطفه رمضانی، سیدامیرحسین گلی، مهدی کدیور، و محمدرضا سبزعلیان، “اثر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب روغن ماهی بیاه تیمار شده با عصاره ی الکلی رازیانه،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 3، pp. 0–0، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/356166/fa