مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

839
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات دفعات و زمانهای مختلف شستشو بر کیفیت سوریمی تولید شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 92

چکیده

 به منظور بهینه سازی فرآیند شستشوی گوشت چرخ شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در تولید سوریمی, اثر دفعات 1,2) و3 مرتبه) و زمان های مختلف (5, 10 و 15 دقیقه) شستشو بر پارامترهای کیفی محصول نهایی مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان دادند که 3 بار شستشوی 10 دقیقه ای موجب تولید سوریمی گردید که نسبت به گوشت چرخ شده نشسته از مطلوبیت مناسبتری برخوردار بود. بطوریکه مطلوبیت رنگ 1 امتیاز برای سوریمی در مقابل 7 امتیاز برای گوشت شسته شده و چرخ شده, مطلوبیت بو 2 در مقابل 7 امتیاز, مطلوبیت طعم, صفر در مقابل 5.5 امتیاز حاصل گردید. همچنین فرآیند تولید سوریمی موجب افزایش ظرفیت اتصال به آب از 0.14 به pH, 0.64 از 6.21 به 7.34 و قدرت تولید ژل از امتیاز A به AA گردید. آزمایشات اندازه گیری رطوبت, چربی, خاکستر و مجموع بازهای فرار ازت دار روی نمونه گوشت چرخ شده و تیمار منتخب سوریمی تولیدی انجام گرفت. نتایج نشان دادند سوریمی ماهی کپور فاقد طعم و بو و دارای خواص رئولوژیک (بافتی) مناسب برای تهیه انواع فرآورده های خمیری می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شعبان پور، بهاره، کشیری، حدیثه، مولودی، زینب، و حسینی نژاد، آتناسادات. (1386). اثرات دفعات و زمانهای مختلف شستشو بر کیفیت سوریمی تولید شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 16(1)، 81-92. SID. https://sid.ir/paper/4575/fa

    Vancouver: کپی

    شعبان پور بهاره، کشیری حدیثه، مولودی زینب، حسینی نژاد آتناسادات. اثرات دفعات و زمانهای مختلف شستشو بر کیفیت سوریمی تولید شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1386؛16(1):81-92. Available from: https://sid.ir/paper/4575/fa

    IEEE: کپی

    بهاره شعبان پور، حدیثه کشیری، زینب مولودی، و آتناسادات حسینی نژاد، “اثرات دفعات و زمانهای مختلف شستشو بر کیفیت سوریمی تولید شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 16، no. 1، pp. 81–92، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4575/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button