APA:
کپیجعفرپور، سیدعلی، شکری، مونا، و بهرام، شهره. (1393). ویژگی های شیمیایی, بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 67(4)، 491-510. SID. https://sid.ir/paper/162014/fa
Vancouver:
کپیجعفرپور سیدعلی، شکری مونا، بهرام شهره. ویژگی های شیمیایی, بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1393؛67(4):491-510. Available from: https://sid.ir/paper/162014/fa
IEEE:
کپیسیدعلی جعفرپور، مونا شکری، و شهره بهرام، “ویژگی های شیمیایی, بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 67، no. 4، pp. 491–510، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162014/fa