مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

990
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

660
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مهار رشد و تغییرات مورفولوژیکی پنی سیلیوم سیترینوم در پاسخ به اسانس آویشن شیرازی

صفحات

 صفحه شروع 307 | صفحه پایان 312

چکیده

 زمینه مطالعه: توجه و علاقه فزاینده به جایگزینی نگهدارنده های شیمیایی با انواع طبیعی منجر به انجام مطالعات زیادی بر روی اسانس ها و عصاره های گیاهی شده است.هدف: هدف از این مطالعه, ارزیابی اثر اسانس بر روی رشد, درصد مهار رشد و مورفولوژی پنی سیلیوم سیترینوم می باشد.روش کار: در این مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس آویش شیرازی روی رشد, اسپورزایی و مرفولوژی کپک پنی سیلیوم سیترینوم مورد مطالعه قرار گرفت.نتایج: تمام غلظت های مورد بررسی دارای اثر معنی داری برروی رشد و اسپورزایی پنی سیلیوم سیترینوم بودند. میزان MIC و MFC, 400 ppm به دست آمد. در بررسی میکرو سکوپ الکترونی, اسپورزایی شدید گروه کنترل در مقابل اسپورزایی اندک گروه تیمار مشاهده شد. هم چنین در گروه تیمار تغییرات مرفولوژی شامل چین خوردگی و فرورفتگی سطح و از بین رفتن شفافیت و یکنواختی سطح هایف مشاهده شد.نتیجه گیری نهایی: به طور کلی چنین نتیجه گیری می شود که اسانس آویشن شیرازی به عنوان یک طعم دهنده طبیعی گیاهی اثر حفاظتی علیه کپک ها دارد و می تواند برای برخی از مواد غذائی به عنوان نگه دارنده استفاده شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکرمی مهاجری، فاطمه، میثاقی، علی، آخوندزاده بستی، افشین، قیصری، حمیدرضا، خسروی، علیرضا، گندمی، حسن، و ابراهیم نژاد، هادی. (1391). مهار رشد و تغییرات مورفولوژیکی پنی سیلیوم سیترینوم در پاسخ به اسانس آویشن شیرازی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 67(4)، 307-312. SID. https://sid.ir/paper/35644/fa

    Vancouver: کپی

    اکرمی مهاجری فاطمه، میثاقی علی، آخوندزاده بستی افشین، قیصری حمیدرضا، خسروی علیرضا، گندمی حسن، ابراهیم نژاد هادی. مهار رشد و تغییرات مورفولوژیکی پنی سیلیوم سیترینوم در پاسخ به اسانس آویشن شیرازی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1391؛67(4):307-312. Available from: https://sid.ir/paper/35644/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه اکرمی مهاجری، علی میثاقی، افشین آخوندزاده بستی، حمیدرضا قیصری، علیرضا خسروی، حسن گندمی، و هادی ابراهیم نژاد، “مهار رشد و تغییرات مورفولوژیکی پنی سیلیوم سیترینوم در پاسخ به اسانس آویشن شیرازی،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 67، no. 4، pp. 307–312، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/35644/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button