APA:
کپینوشیروانی، نوشین، فصیحی، هادی، نورمحمدی، الهام، و مرادی پیام، علی. (1396). بررسی فعالیت ضد اکسایشی و ضد قارچ عصاره و پالپ ضایعات خرما (.Phoenix dactylifera L). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(3)، 77-88. SID. https://sid.ir/paper/121343/fa
Vancouver:
کپینوشیروانی نوشین، فصیحی هادی، نورمحمدی الهام، مرادی پیام علی. بررسی فعالیت ضد اکسایشی و ضد قارچ عصاره و پالپ ضایعات خرما (.Phoenix dactylifera L). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(3):77-88. Available from: https://sid.ir/paper/121343/fa
IEEE:
کپینوشین نوشیروانی، هادی فصیحی، الهام نورمحمدی، و علی مرادی پیام، “بررسی فعالیت ضد اکسایشی و ضد قارچ عصاره و پالپ ضایعات خرما (.Phoenix dactylifera L)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 3، pp. 77–88، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121343/fa