مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,258
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

افزایش عمر انباری و حفظ کیفییت میوه توت فرنگی (.Fragaria ananasa L) با استفاده از پوشش خوراکی موسیلاژ و اسانس آویشن

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 به منظور مطالعه اثر ترکیبات طبیعی بر طول دوره نگهداری انبارداری, از موسیلاژ کاکتوس آپونتیا و اسانس آویشن و ترکیب این دو تیمار, جهت پوشش دار نمودن میوه توت فرنگی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی استفاده گردید و برخی خصوصیات ماندگاری میوه در زمان های شروع انبارداری, 3, 6 و 9 روز پس از انبارداری اندازه گیری شد. پس از تجزیه و تحلیل های آماری در تیمارهایی که از اسانس آویشن استفاده گردید, میزان فساد میکروبی میوه کاهش یافت و موجب حفظ سفتی و درصد مواد جامد محلول میوه گردید و در تیمارهایی که از موسیلاژ کاکتوس آپونتیا چه به صورت خالص و چه به صورت ترکیب با اسانس آویشن استفاده شد, سفتی میوه افزایش و مواد جامد محلول کاهش یافت, همچنین آب میوه و تردی بافت میوه حفظ گردید. تیمارهای یاد شده بر درجه اسیدی و اسیدیته کل میوه اثر نداشته و تیمار اسانس از تغییرات رنگ و طعم میوه جلوگیری نموده و در واقع موجب حفظ رنگ و طعم میوه در طول انبارداری گردید. به منظور استفاده از ترکیبات طبیعی نیاز به بررسی های تجاری در خصوص میزان غلظت موثر این مواد بر انبارداری میوه توت فرنگی می باشد که می تواند پاسخی به فشار مصرف کننده در خصوص کاهش افزودنی های شیمیایی به محصولات باغی باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علیخانی، مجید، شریفانی، مهدی، عزیزی، مجید، موسوی زاده، سیدجواد، و رحیمی، مریم. (1388). افزایش عمر انباری و حفظ کیفییت میوه توت فرنگی (.Fragaria ananasa L) با استفاده از پوشش خوراکی موسیلاژ و اسانس آویشن. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(2)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/356460/fa

    Vancouver: کپی

    علیخانی مجید، شریفانی مهدی، عزیزی مجید، موسوی زاده سیدجواد، رحیمی مریم. افزایش عمر انباری و حفظ کیفییت میوه توت فرنگی (.Fragaria ananasa L) با استفاده از پوشش خوراکی موسیلاژ و اسانس آویشن. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(2):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/356460/fa

    IEEE: کپی

    مجید علیخانی، مهدی شریفانی، مجید عزیزی، سیدجواد موسوی زاده، و مریم رحیمی، “افزایش عمر انباری و حفظ کیفییت میوه توت فرنگی (.Fragaria ananasa L) با استفاده از پوشش خوراکی موسیلاژ و اسانس آویشن،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 2، pp. 0–0، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/356460/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button