APA:
کپیزندی، محسن، محبی، محبت، وریدی، مهدی، و رمضانیان، نوید. (1394). تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول های آلژینات-پروتئین آب پنیر حامل دی استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(4)، 435-444. SID. https://sid.ir/paper/356769/fa
Vancouver:
کپیزندی محسن، محبی محبت، وریدی مهدی، رمضانیان نوید. تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول های آلژینات-پروتئین آب پنیر حامل دی استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(4):435-444. Available from: https://sid.ir/paper/356769/fa
IEEE:
کپیمحسن زندی، محبت محبی، مهدی وریدی، و نوید رمضانیان، “تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول های آلژینات-پروتئین آب پنیر حامل دی استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 4، pp. 435–444، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/356769/fa