مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

457
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

محافظت ویتامین از شرایط سیستم گوارش با استفاده از میکروژل آلژینات-پروتئین آب پنیر. مطالعه موردی ویتامین B کمپلکس

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 50

چکیده

 کمبود ویتامین اخیراً در برخی از کشورها به سبب رژیم غذایی نامتعادل یا ناقص وجود دارد, از این رو غنی سازی مواد غذایی با ویتامین ضروری می باشد. محافظت ویتامین در میکروژل سبب افزایش پایداری و زیست فراهمی عوامل فعال در برابر شرایط سیستم گوارش می گردد. هدف تحقیق اخیر تعیین, مقایسه و توسعه سیستم تحویل ایده آل به منظور محافظت ویتامین در برابر شرایط گوارش می باشد. برای این منظور, میکروژل آلژینات-پروتئین آب پنیر حاوی ویتامین به عنوان حامل بیوپلیمری ایجاد و توسعه یافت. این میکروکپسول از منظر مورفولوژی, اندازه گیری پتانسیل زتا, اندازه گیری توزیع اندازه ذرات, راندمان انکپسولاسیون و تحویل و در نهایت هضم در شرایط روده و معده آزمایشگاهی مورد آزمایش قرار گرفت. روش جذب برای کنترل رهایش ویتامین B در شرایط معده در طول مدت آزادسازی مورد استفاده قرار گرفت. آزمون های رهایش ویژگی های مفیدی را برای این نوع میکروکپسول مشخص نمود. مکانیسم رهایش با استفاده از مدل های سینتیکی پیش بینی گردید. نتایح نشاندهنده این بود که اکثر میکروکپسول ها به صورت کروی با اندازه 100 میکرومتر می باشد و این میکروکپسول ها به ترتیب دارای پایداری بسیار خوب و متوسط در شرایط معده و روده هستند. نتایج همچنین نشان داد که بیشترین میزان رهایش در شرایط معده-روده رخ داده و نوع ویتامین تاثیر اندکی بر میزان رهایش و پروفایل رهایش دارد. مدل های سنتیکی پیشنهاد می دهد که رهایش ویتامین های خانواده B عمدتاً با مکانیسم فیک دیفوزیون رخ می دهد. به طور کلی, این تحقیق نشان داد که میکروژل آلژینات-پروتئین آب پنیر حاوی ویتامین می تواند ویتامین را در برابر هضم معدوی محافظت نموده و به عنوان سیستم تحویل استفاده گردد.متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زندی، محسن. (1399). محافظت ویتامین از شرایط سیستم گوارش با استفاده از میکروژل آلژینات-پروتئین آب پنیر. مطالعه موردی ویتامین B کمپلکس. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(3 (پیاپی 63) )، 37-50. SID. https://sid.ir/paper/362929/fa

    Vancouver: کپی

    زندی محسن. محافظت ویتامین از شرایط سیستم گوارش با استفاده از میکروژل آلژینات-پروتئین آب پنیر. مطالعه موردی ویتامین B کمپلکس. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(3 (پیاپی 63) ):37-50. Available from: https://sid.ir/paper/362929/fa

    IEEE: کپی

    محسن زندی، “محافظت ویتامین از شرایط سیستم گوارش با استفاده از میکروژل آلژینات-پروتئین آب پنیر. مطالعه موردی ویتامین B کمپلکس،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 3 (پیاپی 63) ، pp. 37–50، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362929/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button