APA:
کپیکاکویی، حسن، احسانی، محمدرضا، و مظلومی، محمدتقی. (1386). بررسی تغییرات دی استیل و ویژگیهای حسی ماست های غنی شده با کنسانتره پروتئینی آب پنیر در جایگزینی شیر خشک. علوم و صنایع غذایی ایران، 4(2)، 31-38. SID. https://sid.ir/paper/71733/fa
Vancouver:
کپیکاکویی حسن، احسانی محمدرضا، مظلومی محمدتقی. بررسی تغییرات دی استیل و ویژگیهای حسی ماست های غنی شده با کنسانتره پروتئینی آب پنیر در جایگزینی شیر خشک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛4(2):31-38. Available from: https://sid.ir/paper/71733/fa
IEEE:
کپیحسن کاکویی، محمدرضا احسانی، و محمدتقی مظلومی، “بررسی تغییرات دی استیل و ویژگیهای حسی ماست های غنی شده با کنسانتره پروتئینی آب پنیر در جایگزینی شیر خشک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 2، pp. 31–38، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71733/fa